ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

Η Ρυθμοδομή ξεκίνησε την υπηρεσία διαχείρισης τουριστικών κατοικιών, μέσω της θυγατρικής της K4Kythnos. Η υπηρεσία παρέχεται αποκλειστικά στους πελάτες της Ρυθμοδομής Α.Ε. στην Κύθνο.

Αν ψάχνετε να αγοράσετε μία τουριστική κατοικία, και αισθάνεστε ότι δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσετε αρκετά, μπορούμε να το νοικιάσουμε για εσάς για τις εβδομάδες του καλοκαιριού που δεν είστε εκεί. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να έχετε ένα επιπλέον εισόδημα, τα έξοδα της κατοικίας σας πληρωμένα και την ηρεμία που σας προσφέρει η σκέψη πως η περιουσία σας φροντίζεται όλο το χρόνο.

επισκεφθειτε το site του k4 kythnos

Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ K4 KYTHNOS

To K4 Kythnos αποτελείται από μία καταξιωμένη ομάδα αρχιτεκτόνων, μηχανικών, designers και δημιουργών, οι περισσότεροι με καταγωγή την Κύθνο, οι οποίοι ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν ξεχωριστές κατοικίες εμπνευσμένες από το φυσικό τοπίο του νησιού και την Κυκλαδίτικη αισθητική.

Στόχος του Κ4 Kythnos είναι κάθε πρότζεκτ να ζωντανεύει μέσα από τον περιβάλλοντα χώρο του και να αναδύει την αίσθηση ενός πραγματικού Κυκλαδίτικου σπιτιού έτσι ώστε ο επισκέπτης να αισθάνεται την άνεση και την χαλάρωση που αποζητά στις διακοπές.

Το Κ4 Kythnos προσφέρει μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας γεμάτη αυθεντικές στιγμές νησιωτικής ζωής και υψηλού design.